19.03.2018 15:33

Жилищен кредит без лихва за последните две години от Пощенска банка

Видян 1344 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

До 31 май 2018 г. клиентите на Пощенска банка могат да се възползват от новата промоционална оферта – жилищен кредит без лихва за последните две години. Ипотечният продукт е с атрактивни лихвени условия, финансиране до 85% от пазарната оценка на имота и до 500 000 лв. и срок от 35 години.


Пощенска банка предлага и нова подобрена версия на вече утвърдения и единствен по рода си на ипотечния пазар в страната Спестовен жилищен кредит. С новите условия по Спестовен жилищен кредит клиентите могат да получат повече от своите спестявания, без да губят възможността по всяко време да ги ползват за други свои нужди. С този продукт клиентите ползват 100% от отпуснатия кредит, като същевременно могат да плащат лихва само върху 50%. С колко ще се намали сумата от кредита, върху която се начислява лихва, зависи от размера на спестяванията на клиента в банката. Банката дава възможност за избор между две опции – изплащане на кредита с до 12 години по-бързо или съществено намаляване на месечните вноски. Кредитът се отпуска в лева или евро с цел покупка на жилище, строеж и довършване или ремонт и се предлага при атрактивни условия отново до 31 май 2018 г.


Освен новите продукти, банката предлага и редица други предимства − възможност за допълнителни отстъпки, парични бонуси чрез иновативната сметка за заплата Супер сметк@ и пакетни програми за комплексно банково обслужване, допълнителна сигурност със застрахователните пакети „Живот“ към жилищните кредити, SMS известяване и интернет банкиране.


Пощенска банка продължава да прави значителни инвестиции и в нови канали за продажба на жилищни кредити. И през тази година кредитната институция планира да продължи с развитието на мрежата си от центрове за жилищно кредитиране. Плановете включват създаването на 5 нови центъра в София и Варна, с което общият им брой ще достигне 29. Освен в специализираните центрове и в клоновете на банката, клиентите могат да кандидатстват за кредит и след консултация с мобилен банков експерт или онлайн видео консултация през Skype, която могат да заявят на www.postbank.bg, както и на имейл moidom@postbank.bg.


Повече информация за продуктите, както и за актуалните промоции и оферти, е достъпна на www.postbank.bg.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?