Свързани новини

08.03.2018 15:02

Моника Станишева: Опитът да бъда замесена с Инерком е фалшива новина

Видян 1704 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Като човек с повече от 20-годишен опит в журналистиката и във връзките с обществеността, не съм и подозирала, че технологията на черния ПР ще достигне до такова дъно в стремежа на някои политически сили да се разтоварят от огромното гражданско напрежение.


Късно снощи уважаваният от мен вестник Капитал публикува информация, в която замесва моето име и името на компанията, която управлявам – Актив Груп, с Инерком България и сделката с ЧЕЗ.


Длъжна съм категорично да заявя, че нито аз лично, нито Актив Груп като агенция имаме нещо общо с ПР-обслужването на г-жа Върбакова или притежаваната от нея компания. А опитът да бъда замесена с фирма Инерком категорично е фалшива новина.


Добре известно е, че всеки човек с по-висока компютърна грамотност може да промени мета данните на документите във всеки файл.


Учудващо е, че една политическа сила, която претендира да бъде сериозна, може да използва медийни спекулации, неосновани на факти, за своя политическа декларация.


Категорично заявявам, че няма да позволя името ми да бъде замесвано в подобни нелепи сценарии и че всеки, който разпространява неверни твърдения за мен, ще трябва да ги докаже в съда”, пише в писмо до медиите Моника Станишева.


Забъркването на бизнесдамата в скандала стана повод дори от трибуната на парламента ГЕРБ да обвини БСП и даже ПЕС във връзки със сделката за ЧЕЗ, което е изненадващо на фона на доста обтегнатите отношения между нашите и европейските социалисти, покрай различните им позиции за Истанбулската конвенция.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови