Свързани новини

06.03.2018 10:03

Нинова: Премиерът ни изложи пред ЕС

Видян 912 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Когато правителството не може да гарантира националната сигурност на страната, то следва отговорност. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред БНТ по повод на сдеката с ЧЕЗ.


Нинова посочи, че закупуването една трета от преносната мрежа на България е въпрос на национална сигурност. Тя съобщи, че тази седмица цялата сделка ще бъде дадена на прокуратурата „Това е част от прегледа на прехода. Не може в държавата ни постоянно да се случват грабежи и несигурност и никой да не носи отговорност”, заяви Нинова.


 „Държавата е лош стопанин, но когато се управлява от мафията. Когато се управлява от държавници, не е лош стопанин“, заяви Нинова. Тя подчерта, че в Европа тенденцията е да се връща държавното участие и тя да има роля в ключови сектори.


Нинова е категорична, че след комисията в парламента не бива да има съмнения дяли ГЕРБ стои зад Гинка Върбакова. Речта на Върбакова е написана от други и носи явно политичесеки характер и повтаря казаното на пресконференция на ГЕРБ от преди дни, смята соцлидерката.


Според Нинова има тенденция скандалът с ЧЕЗ да се разраства на международно ниво. „Чешкият премиер обвини българския в лъжа. Когато си председател на Съвета на ЕС това е голям проблем. Премиерът и правителството ни изложиха пред Европа“, коментира лидерът на БСП.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец