Свързани новини

01.03.2018 16:01

Нинова: Борисов излъга, че всички институции проверяват сделката

Видян 1348 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 3 млн. българи трябва да стоим и да чакаме благоговението на Гинка Върбакова да си прехвърли ли акциите и да се поддаде на политическия шантаж или не. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова на съвместното заседание на комисиите по енергетика и контрол над службите, предаде Фокус.

 „Правителството е знаело, нещо повече държавата се е ангажирала по сделката“, заяви тя. „Службите са информирали навреме какво се случва. Институциите са с вързани ръце, защото нямат такива правомощия“, коментира лидерът на БСП. „Най-важното в този казус е да защитим правата на 3 млн. потребители“, изтъкна Корнелия Нинова.


„Бойко Борисов излъга, че всички институции проверяват сделката за ЧЕЗ“, категорична бе тя. По думите й институциите не могат да започнат такива проверки, защото нямат законови правомощия и са безсилни. „Г-н Мавродиев, затова сте тук, защото сте единствената държавна банка, не е вярно, че не сте длъжни да информирате правителството за дейностите си“, се обърна Корнелия Нинова към изпълнителния директор на Българската банка за развитие. „Съветвам ви да отидете в секретното деловодство, където има един хвърчащ лист, предоставен от премиера Бойко Борисов и да видите какво пише там за вашата банка“, каза още тя.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се