Свързани новини

23.02.2018 11:12

Цветанов: Продължаваме напред

Видян 1565 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Коалицията е стабилна, нямаме абсолютно никакви разминавания. Имаме различни мнения, но смятам че ще бъдат изчистени и ще бъдем единни в парламента. Това каза пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след среща с коалиционните партньори в кабинета Борисов 3, предаде Фокус.

 „Стигнахме до извода, че трябва да си говорим по-често“, заяви той. „Всеки има мнение за политическия си партньор или опонент. Уважавам коалиционните партньори. Смятам, че няма да е коректно чрез медиите да давам отговор на въпроси“, коментира Цветан Цветанов.

„Нямаме съществени различия и продължаваме напред“, изтъкна той и уточни, че Истанбулската конвенция не е коментирана на срещата.
На въпрос защо липсва Красимир Каракачанов и как е била организирана днешната среща Цветанов отговори: "Вчера се видях с Волен на мероприятието за връщането на Вежди Рашидов и се разбрахме да пием едно кафе днес. Валери Симеонов дойде и просто нещата съвпаднаха", каза той.



Вчера Сидеров разкритикува в сутрешния блок на БНТ коалиционния си партньор и ръководител на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Много обичам бивши комунисти от МВР да разсъждават за комунизма”,  каза той.  Според него зам.- председателят на ГЕРБ си измисля незначителни теми за дебат, вместо да се насочва вниманието върху важните неща.  Атакистите игнорираха обсъжданията за отстраняването на Валери Жаблянов, както и самото гласуване за оставката.
Вицепремиерът и председател на НФСБ Валери Симеонов пък разкри за остри конфликти в парламентарната група.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог