Свързани новини

13.02.2018 12:06

УНИКУМ! НАП разпродава кучета

Видян 2350 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фондацията Лъки Хънт излезе с официално изявление във връзка с публичния търг за продажба на кучета, който НАП организира. Ето какво смятат от неправителствената организация: „Днес българските данъчни органи (НАП) обявиха в уебсайта си, че пускат за продажба 72 публични кучета, които бяха официално конфискувани от г-н Лефтеров. Тези кучета бяха спасени преди една година от "къщата на ужасите" след седем тайни месечни разследвания от страна на LHF и с подкрепата на евродепутата Емил Радев, ГЕРБ/ЕНП. Това беше първото затваряне на нелегален развъдник за кученца в България. LHF съвместно с Animal Hope-Варна направи втора подобна акция през декември 2017 г., отново във Варна, където бяха спасени общо 14 кучета.


Този публичен търг, ако продължи, ще бъде първи в България, а може би и в Европа.  Препоръчваме на НАП да се свърже с колегите си – например във Франция, които ще им разкажат, че продажбата на кучета на публичен търг от публична институция би била неморална, абсурдна и би поставила организаторите на същото ниво като всеки друг нелегален селекционер на кучета. Например, във Франция конфискуваните кучета в края на съдебната процедура се даряват на фондацията, която се е грижила за тях след проведената акция.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате своите идеи и мисли

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате