Свързани новини

13.02.2018 09:32

Симеонов: Нямаме договорка с Цветанов

Видян 1593 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Тази конвенция няма да бъде подкрепена от НФСБ и неговите депутати, но и референдум няма да бъде подкрепен. Защото това са 30 милиона лева грешни пари, които ще бъдат похарчени за една глупост”. Това заяви в ефира на БНТ вицепремиерът и съпредседател на Обединените патриоти Валери Симеонов  по темата за Истанбулската конвенция.


Симеонов отрече да е бил на тайна среща с зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, за да се уговори поведението на депутатите от НФСБ при гласуването за Конвенцията.


"С Цветанов нито съм се чувал, нито съм се виждал. Той е с близо 10 години по-малък от мен и да ми определя поведението дали е възможно?", попита риторично вицепремиерът.


В коментар за отношенията в Обединени патриоти той обясни, че напоследък липсвала комуникация. Според него от страна на колегата му Каракачанов има голямо деформиране на медийното представяне на коалицията.


„Сериозни въпроси като ратифицирането на Истанбулската конвенция се разглеждат и обсъждат на политически съвет, а не в телевизионни студия. Явно в случая не сме обединени, защото се правят самоволни изказвания, без това да е обсъдено", коментира Симеонов по повод изказванията на колегите му Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, че правителството ще падне, ако Конвенцията бъде приета.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни