Свързани новини

10.02.2018 10:52

Емил Кошлуков показа среден пръст в предаването си

Видян 3024 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков показа среден пръст на два пъти във воденото от него предаване Още от деня в петък вечер. Това стана по време на разговор с бившия министър на екологията в първото правителство на Бойко Борисов Нона Караджова и с Борислав Сандов от партия Зелените, който е активист от протестите за защита на Пирин.


 Темата, която обсъждаха беше продължаващите протести в защита на Пирин и изграждането на втори лифт в Банско.


Част от хората от осмото поред шествие в четвъртък стигнаха до БНТ заради начина, по който обществената телевизия отразява протестите.  Кошлуков започна темата в предаването си с видео от новинарския репортаж на БНТ 1 от протеста пред БНТ, отбелязва Клуб Z.  Предупреждавайки, че не е подходящ за деца, заради нецензурните думи и кадри. Той прочете с драматичен тон и декларация на журналистите от По света и унас, които протестират срещу отношението, което са получили от участници в протеста.


 В кадрите, излъчени в предаването от протеста пред БНТ снощи, се вижда, че човек държи в ръка листовка, на която е изобразена ръка със специфичната конфигурация от пръсти. Във видеото се чува и глас от протеста - неперсонифициран, който скандира нецензурни думи по адрес на националната телевизия, съдържащи обидна дума, означаваща част от мъжката анатомия.


  Съвсем в края на разговора със Сандов, последният казва, че се надява БНТ да отразява обективно протестите. В резултат Кошлуков свива пръсти по специфичния начин, при който само средният стърчи, илюстрирайки:


     "А този знак ще го има ли...", обръщайки се към Сандов. Събеседникът се защитава, че той такъв знак не е правил. Кошлуков пак пита. И пак показва... В тази част нямаше предупреждение, както за видеото, че предаването съдържа кадри, неподходящи за всякаква аудитория, пише Клуб Z.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на