Свързани новини

06.02.2018 10:22

$100 млн. и си богат

Видян 1206 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Щастието струва около 100 милиона долара. Така поне твърдят повечето милиардери, с които е разговарял журналистът от Ню Йорк Ричард Кършенбаум. Все пак, многото пари не облекчават всички тревоги. Едно от най-големите притеснения на богаташите е "ще имам ли достатъчно, ако живея по-дълго, отколкото очаквам".


Около 5% от американците са милионери. Повечето от тях - около 95%, според оценката на WealthEngine - имат между $ 1 и $ 5 милиона. Но мнозина смятат, че това просто не е достатъчно, за да бъдат напълно щастливи.


 Проучване на Норман Ванамей за списание Town & Country показва, че  са необходими около  $190 млн. на една неработеща двойка на 40-годишна възраст с двама тинейджъри в Ню Йорк, за поддържа луксозен и щастлив живот. Той включва:


 Жилище в парк Пето авеню, купуване на произведения на изкуството, наемане на частни джетове, участие в благотворителност и домашен персонал - готвач, шофьор и иконом, плюс две ваканционни къщи. Също трябват пари за скъпо училище на децата и да отделят по 25 милиона долара за всяко дете като наследство.


Ето някои от разходите, които се вземат предвид в прогнозата: Апартамент от 18 милиона долара на 5-то Авеню срещу Сентръл парк, 2 милиона долара за мебели и декор, 20 милиона долара за уикенд в Хамптън и ваканционно място в Карибите; 1,7 милиона долара на дете за образование, което включва частно училище и преподаватели, музикални уроци, спорт, пътувания в чужбина и четиригодишно обучение на Ivy League; 25 000 щатски долара годишно, за да са част от борда на музей в Ню Йорк, плюс 15 000 щатски долара за годишни благотворителни събития; 190 000 щатски долара годишно за шофьор, готвач и домакиня; Около 1 милион долара годишно за колекционерство; $ 150 000 годишно за гардероб, кремове и козметични процедури.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Клубният футбол

Клубният футбол се завръща с ударни дербита у нас и в Европа

Паузата за националните отбори приключи ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични