Свързани новини

30.01.2018 14:21

Задържаха Златко Баретата за отвличането на Адриан Златков?

Видян 2188 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Групата на наркобоса Златомир Иванов Баретата е била задържана за отвличането на Адриан Златков, съобщава Фрогнюз, позовавайки се на свои източници в системата на МВР. Освен Баретата, сред арестуваните е и дясната му ръка Ивайло Борисов-Ториното. На този етап акцията се пази в пълна тайна. Операцията е проведена вчера рано сутринта от ГДБОП. В нея са се включили служители на СДВР и баретите. Адриан Златков беше отвлечен в края на август м. г. Похитителите го пуснаха на 12-ия ден, след като получиха искания откуп. Бащата на момчето е виден бизнесмен- Тони Златков, който се занимава с продажба на автомобили.


Твърди се, че бащата и Златко Баретата са имали бизнес отношения. Не се изключва вероятността отвличането да не е било толкова за пари, колкото за уреждане на техни отношения. В разследването са се включили и чужди служби. Има предположения, че Златко Баретата е организатор и поръчител на похищението. За негов изпълнител ченгетата сочат Ториното. Фрог научи, че сред задържаните е и друг известен представител на бандата с инициали Г. Дж. Припомняме, че Златомир Иванов се смята за един от най-големите наркобосове у нас. Има ефективна присъда от 6 години затвор за организирана престъпна група за разпространение на наркотици.


Името на Ториното нашумя последно покрай побоя  от Околовръстното на мъж и жена в началото на 2016 г.  Тогава тримата негови  охранители бяха уличени за нападението. С леки наказания се отърваха  30-годишният ММА боец Александър Гечев, Георги Близнаков и Христо Христов.


Официално от МВР отрекоха засега за ареста на групата.


"Няма задържан за отвличането на Адриан Златков", съобщи главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов по повод появилата се във Фрог информация, че Златомир Иванов - Баретата и Ивайло Борисов - Ториното са задържани за похищението.


Вестник 24 часа се свърза и с адвокатката на двамата - Марияна Тодорова. Тя също отрече клиентите й да са били задържани или обвинявани за престъплението.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв

Ентусиазмът не ви е напуснал


Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви