Свързани новини

24.01.2018 16:01

Уволняват човека, който разкри корупцията в ДАИ

Видян 3386 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шефът на Автомобилната администрация в София Кънчо Димитров най-вероятно ще бъде уволнен следващия понеделник,  съобщава Offnews. Още на 12 юни м. г. транспортният министър Ивайло Московски обяви, че Димитров е уволнен. Това се случи след като след акция на ГДБОП за продажба на шофьорски книжки бяха арестувани 12 от общо 16 изпитващи от столичния ДАИ.


Всъщност шефът на столичната Автомобилна администрация до ден днешен не е освободен от работа, а още по-абсурдното е, че именно той е човекът, който е съдействал на ГДБОП за разкриването на схемата, по която подкупните му подчинени бяха разкрити.


Досега Кънчо Димитров бе в болнични, а междувременно осветлените за далаверата с разрешителните за правоуправление до един се върнаха на работа и в момента пак изпитват кандидат-шофьори. А това се случва въпреки че на шестима от тях прокуратурата повдигна обвинения за участие в организирана престъпна група за търговия с шофьорски книжки.


"Интересно защо г-н Московски иска да уволни единствено мен. Може би защото съдействах на компетентните органи за реализиране на арестите", заяви Димитров.


Според него няма обяснение защо подчинените му, които са с повдигнати обвинения продължават да работят в системата.


"На 12 юни м. г. ми бе отправена заплаха, че ако не напусна доброволно, ще започнат проверки срещу мен и че за моето отстраняване ще се впрегне цялата държавна машина. Сега този план се реализира", каза още засегашният шеф на столичния ДАИ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,