Свързани новини

24.01.2018 15:56

Един от осъдените по делото Килърите търсил 70 хил. евро за отмъщение

Видян 2242 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от осъдените за мокри поръчки по делото Килърите търсил 70 хил. евро от затвора за отмъщение на хора, свързани с мегапроцеса. Това обяви зам. главният прокурор Ася Петрова, без да споменава името му.


Петрова бе наблюдаващ прокурор по делото, което на 1 декември м.г. завърши с три доживотни присъди на Петър Стоянов-Сумиста, Георги Вълев и Васил Костов-Кеца.


Това, което знам, ми е споделено от  лице, чиито имена ще запазя в тайна. Информацията ми е от преди месец, добави Петрова. Тя уточни, че не знае дали тези пари са били търсени за нейното ликвидиране.


Преди дни журналистка каза в телевизионен ефир, че Килърите готвили покушения срещу бившия шеф на звеното Контратерор на ГДБОП Валентин Цоновски, Петрова и свидетелите, като един от тях е Боян Джамалов.


Петрова каза, че такива сигнали има. "Знам за 2 сигнала по отношение на Валентин Цоновски, свързани с живота му, включително с поръчване на убийството му. Мисля, че тези сигнали са в службите, те трябва да работят по тях", добави прокурорката:


Заместничката на Сотир Цацаров коментира и разстрела на бизнесмена Петър Христов. "Той имаше роля в операциите Килърите и Наглите и имаше твърдения, че покушението е отмъщение, поръчано от затвора и което може да застигне още хора".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.