01/02
15.01.2018 13:45

От 2 февруари стартира въздушна линия между София и Одеса

Видян 912 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„България Ер“ е единствената авиокомпания, която предлага директни полети между България и Украйна


За по-малко от 2 часа всеки ще може да пътува между София и Одеса на цени, съпоставими с тези на автобусните билети по този маршрут


От 2 февруари стартират единствените за България редовни директни полети между София и Одеса. Те ще се изпълняват от националния превозвач „България Ер“ и ще свържат страната ни с Украйна, като за по-малко от 2 часа всеки ще може да пътува между българската столица и петия по големина украински град на цени, съпоставими с тези на автобусните билети по този маршрут.


Еднопосочните самолетни билети на националния превозвач между София и Одеса са на изгодни цени от 46 евро, а двупосочните - от 92 евро. Полетите ще се изпълняват два пъти седмично – всеки петък и неделя, в удобни вечерни часове.


„Щастливи сме да добавим още една дестинация в полетната си програма и по този начин първи да предложим на клиентите си нещо, което до този момент не се предлагаше на авиационния пазар в България. Освен, че сме единствените у нас, които започваме да предлагаме полети между София и Одеса, директната въздушна линия е много специална и важна, защото ще изиграе ролята на мост между двете държави. Тя ще даде възможност на десетки българи и украинци да се прибират в родните си страни по-често и по-бързо. Ние, от „България Ер“, се радваме, че като национален превозвач имаме възможност да предложим тази по-удобна директна връзка между България и Украйна“, каза Мария Стоянова – търговски директор на „България ер“.


Стартът на новата редовна въздушна линия между София и Одеса беше обявен в края на 2017 година със специален полет, който превози правителствената делегация, начело с вицепремиера Валери Симеонов, до Одеса. Тогава беше официално прерязана и лентата на въздушния маршрут, който от началото на февруари започва да оперира.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено