Свързани новини

28.12.2017 14:43

Полицейският бус, който блъсна 2 коли, минал на червено

Видян 1336 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Районната прокуратура във Варна пое досъдебното производство за катастрофата, предизвикана от специализиран полицейски автомобил - товарен форд и два леки автомобила, марка рено. Разследването на случая по член 343, ал. 1, буква „а“ и „б“ от НК е възложено на следовател от Окръжния следствен отдел.


Около 3 часа сутринта на 28-и декември на кръстовището на булевардите „Цар Освободител” и „Осми Приморски полк” полицейски микробус форд транзит, преминавайки на червен сигнал на светофара, се блъска в таксиметров автомобил рено меган. От удара таксито се блъска в друга таксиметрова кола, като преминава през разделителната мантинела. При инцидента с контузни наранявания са 47-годишният водач на полицейския автомобил, 42-годишният водач на едното такси и двама пътници.


Направените проби за алкохол и наркотици на водачите на автомобилите в пътното произшествие са отрицателни. Назначени са експертизи, които ще установят степента на травматичните увреждания на водачите и пътниците, пострадали в инцидента, както и виновният за настъпилото пътно-транспортно произшествие. Не се знае и защо полицейската кола е минала на червено.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей