Свързани новини

22.12.2017 09:41

Плевнелиев и Банова очакват близнаци?

Видян 1229 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Връзката на Деси Банова и Росен Плевнелиев се развива по-шеметно и от най-смелите прогнози. Два месеца след телевизионното признание на бившия президент, че със синиоптичката са влюбени и живеят заедно, сега дойде и още една сензационна новина за двойката - те чакат потомство", твърди "Уикенд".


"При това бебетата им ще са не едно, а две, отбелязва изданието. Самата метеороложка се похвали преди няколко дни пред хора от приятелския си антураж, че е ходила на преглед с ултразвук и той е показал, че носи в утробата си близнаци".


"Зародишът в корема на Деси явно е отскоро, тъй като на нея все още не й личи. Самата синоптичка много се радвала, че ще има две дечица от любимия си, но същевременно била доста притеснена за фигурата си. От свои приятелки тя знаела, че бременните с близнаци дами карат по-тежко месеците преди раждането и наедряват драстично.


 Още когато връзката й с президента стана публично известна Банова обяви, че иска деца от новия си мъж", сипе подробности "Уикенд".


Според запознати тогава тя вече е била заченала от бившия държавен глава, но на този етап не желаела да оповестява това. Новината, че звездна двойка №1 на 2017 г. ще се сдобие с общи наследници обяснява защо Плевнелиев и изгората му са толкова щастливи напоследък. Навсякъде, където се появят заедно, двамата сияят.


Причината за тийнейджърското им поведение е именно радостта от бременността", подчертава изданието.


Всъщност Расен Плевнелиев и Деси Банова са и ще бъдат във фокуса на медийния интерес на жълтите издания, заради публичното интимно разголване, което двамата направиха в "На кафе" при Гала и със сладникавите интервюта на бившия държавен глава, в които мярата да се запази личния перимерът, е нарушена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е