Свързани новини

14.12.2017 10:57

2018: Отърваваме се, но от какво

Видян 3130 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

2018 г. ще бъде година под знака на числото 2. Двойката символизира отвърваването от нещо. В миналия цикъл Единица беше 2008 г., когато стартира 9-летният цикъл на световна криза. Тя беше последвана от Двойката 2009 г., когато осъзнахме, че кризата няма да ни подмине, както ни залъгваха. Отървахме се от илюзии.


2017 г. беше Единица и започна нов период за нас и за света. Вероятно по-добър. Понякога при трудни години в единия период, в следващия нещата са наобратно. И наопаки - при лесни години в миналия период, в новия са трудни. От какво  ще ни избави тази Двойка?


Добре би било, ако 2018 г. ни отърве от кризата и от другите неща, които са ни тормозили в изминалите 9 години. Нумеролозите смятат, че в Двойка трябва да бъдем балансирани и дипломатични. Което би могло да удвои успеха и парите ни.


За всеки човек годината Двойка има свое собствено отражение, което се разбира според неговото лично число. Как стоят нещата за премиера Бойко Борисов, Лили Иванова или Слави Трифонов, които всичките са с лично число 1?


Роден на 13 юни, което означава 1+3+6=10=1+0=1 или Единица като лично число, за премиера 2018 г. ще бъде Тройка (1+2=3). Това го поставя в ролята на  Манекен на сцена - символ на числото 3. Тройката не е от най-добрите години за бизнес, за работа. Тя насочва към човека светлините на прожекторите, осигурява му възможности за разтуха. Трудни периоди за него ще бъдат януари, март-април, юни, септември - октомври.


Лъжат ли числата? Предишната година Двойка - 2009, донесе на Борисов премиерския пост. Върна си го в своята година Осмица 2014 г., за която се казва, че ако почукаш, ще ти се отвори. В личния му нов период, в годината Единица 2016 г., за първи път загуби избори и то в месец Тройка - ноември. И победи отново през 2017 г. в личния си месец Петица - време за бизнес, за успешна работа.


Корнелия Нинова влиза в нов период от живота си през 2018 г. За нея годината е Единица, защото е родена под знака на Осмицата ( 16 януари или 1+6+1=8, а събрано с годината Двойка 8+2=10=1+0=1). 1 е числото на лидерите, но носи и обратна страна, като всяка друга цифра: "Тежка е царската корона".


За да се убедите колко силни са числата, само си припомнете: Нинова е Осмица и в година Осмица ("Почукай и ще ти се отвори") оглави БСП и осигури победата на своя кандидат на президентските избори в своя месец 1. 2017 г. за нея също мина по нумерологичните закони, защото Деветката е време на сътресения, особено емоционални. И тя наистина преживя и загуба на изборите в своя месец 3, и партийни сътресения, особено в най-трудния лично за нея месец в годината октомври под знака на мъчното число 4.


Ако е приключила или успее да приключи до 31 декември недовършените неща, ако изостави ненужните, ако забрави или прости лошите, ще започне начисто новия си 9-годишен цикъл.


Добра година за печелене на пари, за укрепване на позици, за много пътувания, но също недотам добра като възможност за късане на връзки, премествания и изнасяне, излизане отнякъде в пряк и в пренсосен смисъл, е Петицата на две големи български звезди, за които много се говори през 2017 г. И Стефан Данаилов (9 декември), и Григор Димитров (16 май) - секссимволи с близо половин век разлика, които имат и известна визуална прилика като типажи, са родени под знака на числото 3. Манекените на сцена, обречени от Тройката към тях винаги да има внимание, през 2018 г. са в бизнес годината си Петица.


Цял живот под знака на това число живее новата Мис България Тамара Георгиева. За нея 2018 г. е Седмица - нищо не е такова, каквото изглежда. Не е желателно да започва проекти, но и не бива да се отчайва, ако е изправена пред изпитания догодина, защото всяко зло наистина ще се окаже за добро. 7 е една от трите най-трудни години в 9-летния период, заедно с Четворката и Деветката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес домашната атмосфера може да бъде напрегната

Днес домашната атмосфера може да бъде напрегната, но