11.12.2017 17:12

Тръгва коледен ретро трамвай

Видян 1338 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От 18 до 24 декември малките и големите граждани и гости на София ще могат да се повозят на празничния коледен ретро трамвай, да се снимат на борда с Дядо Коледа и Снежанка и да получат подаръци.  На 18 декември от 14.30 ч. на пл. Възраждане ще започне Коледна феерия 2017. Трамвайната линия 35 ще бъде обслужвана от зеления ретро трамвай Siemens. Oрганизатор на събитието e район Средец в партньорство с район Възраждане, Сдружение Градски транспорт и инфраструктура и Спаси София. Атракционната мотриса ще се движи двупосочно, с интервал от 45 минути, в участъка от пл. Възраждане до пл. Журналист всеки ден от 15.00 до 19.00 часа, а в почивните дни (23 и 24 декември) от 10.00 до 14.00 часа. Спирките са: пл. Македония, пл. Гарибалди, пл. Славейков, бул. Васил Левски, УАСГ и пл. Журналист. Разходката с коледния ретро трамвай ще бъде безплатна само за деца с придружители.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и