Свързани новини

27.11.2017 10:44

Пак тлъсти търгове във ВМА

Видян 1931 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

13,5 млн. лв. е раздал за ден началникът на Военномедицинска академия (ВМА) полк. проф. Венцислав Мутафчийски, съобщава в своя разработка Епицентър.бг..


На 16 ноември той е сключил 16 договора с фармацевтични компании, които си поделят общо 13 508 914 лв.. Лъвския пай от многомилионната обществена поръчка получава Софарма трейдинг АД на Огнян Донев. По сметките на компанията на бизнесмена, срещу когото се водят няколко съдебни дела, ще постъпят 5 667 472 лв. държавни пари”, пише сайтът и пояснява:


„Обявеният от ВМА търг е за доставка на лекарствени продукти, субстанции, ентерални храни и хранителни добавки за нуждите на военната болница и подчинените й структури в цялата страна. Фирмите-победители ще снабдяват периодично и по заявки МБАЛ-София, МБАЛ- Варна, МБАЛ-Пловдив, МБАЛ-Плевен, МБАЛ-Сливен и Военномедицинската база в Ловеч”.


Припомняме, 19 минути пръв писа за обществената поръчка, която взе главата на предишния директор на ВМА и екс здравен министър приф.Николай Петров. Чрез търг той бе разписал за мъжа, с който живее дъщеря му над 1 млн.лв.от бюджетните пари на болницата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп