Свързани новини

16.11.2017 09:41

Десислава Атанасова не отговори кои са обидните думи на Нинова

Видян 1771 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова не отговори на въпросите на водещия в БТВ Антон Хекимян кои са били обидните думи, заради които лидерът на БСП Корнелия Нинова в сряда бе изгонена от пленарната зала от шефа на Народното събрание Димитър Гавчев. След Нинова цялата група на левицата напусна и започна подписка за отстраняването на Главчев, съобщава "Епицентър". Десислава Атанасова бе гост в предаването „Тази сутрин“ по БТВ заедно с депутата от БСП Георги Свиленски.


Атанасова не отговори на въпроса на водещия кои са обидните думи, заради които Нинова бе отстранена от заседанието. Вместо това тя извади темата за приватизацията. След което заключи, че „поведението в последно време на Корнелия Нинова е истерично. Тя явно се притеснява от темата за приватизацията“.


Георги Свиленски подчерта, че левицата е била изгонена от залата вчера. „Никой не ви е гонил. Те напуснаха залата, докато ГЕРБ, Патриоти и „Воля” приеха на първо четене закона им за приватизацията”, контрира го Десислава Атанасова. Свиленски не й остана длъжен и заяви, че ако депутатите от левицата не били напуснали залата заедно с Нинова, Главчев щял да ги изгони един по един.


 


„Този човек не си владее нервите, вдига кръвно, зачервява се. Той е добър експерт, добър е като човек, но не и като председател”, каза Свиленски.


 Десислава Атанасова коментира, че от БСП отново дават пример за двоен стандарт. „Отношението ви за изказването за „80% дебили” беше едно, а за Корнелия Нинова – друго”, припомни тя. "В БСП явно не могат да решат дали наистина искат да водят борба с корупцията и паралелната държава. Учудвам се от поведението на БСП. Те реагират по един начин на изказването на Иво Христов за дебилите и по съвсем различен начин на вчерашните изказвания на Нинова, която обиди институцията Народно събрание и министър-председателя. От БСП явно се уплашиха от промените в Конституцията и се чудят как да се измъкнат. Сред нас в ГЕРБ няма страхливци", каза още Ананасова.


„Стартираме подписка с искането за оставка на Димитър Главчев. От утре той вече не трябва да е председател на парламента. Миналият път му се размина с 4 гласа, но сега мисля, че това няма да стане. Призоваваме и колегите от ГЕРБ да се включат в подписката, защото Димитър Главчев обижда и тях. Правят се опити да се заглуши гласа на опозицията. Вчера Главчев щеше да ни изгони всичките - един по един. Този човек не може да си владее нервите“, каза още Георги Свиленски.


Свиленски донесе в студиото на „Тази сутрин” стенограма от вчерашното заседание на Народното събрание. Той я даде на водещия Антон Хекимян с думите, че ако той види някъде обидни думи, произнесени от Корнелия Нинова, Свиленски ще напусне българския парламент още днес.


Ако някой от ГЕРБ ми обясни с какво се е почувствал обиден вчера, веднага ще напусна парламента, повтори социалистът.


Снимка: бТВ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,