Свързани новини

15.11.2017 09:47

Парламентът няма да изслуша Борисов за "наркотрафикантите"

Видян 1279 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Народните представители отхвърлиха предложението на БСП за изслушване на премиера Бойко Борисов в Народното събрание, предаде Фокус. То бе отхвърлено с 93 гласа „за“, 101 гласа „против“ и 2 „въздържал се“.


Зам.-председателят на ПГ на БСП Драгомир Стойнев обясни: „Искаме министър-председателят Бойко Борисов да дойде и да обясни какво има предвид с изказването си, че в НС продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик и купуване на гласове“. „Искаме да разберем, нека той да дойде и да обясни кои са тези наркотрафиканти“, коментира той. „Не вярвам, че министър-председателят може да говори неща без да знае, да се поддава на фалшива информация“, посочи Драгомир Стойнев.


 „Понеже знае цялата истина го призоваваме и молим да дойде и да сподели тази информация с народните представители“, заяви той.


Депутатът от ГЕРБ и председател на правната комисия Данаил Кирилов заяви: „Възразяваме срещу недопустимото искане, което беше направено от БСП“. „Смятаме, че публично известните факти не следва да бъдат причина да бъде призоваван министър-председателят на изслушване“, посочи той. „Уточняваме, че всичко това са факти, които са били разгласени в официални сайтове“, обясни Данаил Кирилов и изчете от парламентарната трибуна част от информацията за обвинението на депутата от БСП Манол Генов в купуване на гласове.


Секретарят на ПГ на БСП Филип Попов коментира: „Г-н председател, моля да не допускате да се издават присъди. Данаил Кирилов спекулирайки с предложението ни, току що издаде присъда. Бойко Борисов прави същото в различни медии“. „Тук се говори за замесени в наркотрафик, ако са замесени, би трябвало да са арестувани и да има доказателства“, заяви той. „Вадите някакви неща от сайта на Прокуратурата, не говорим за роднински връзки, а за замесени с наркотрафик“, посочи той.


В отговор депутатът Данаил Кирилов посочи: „Започнах с това, че ще представя известни факти. Те не са доказват в съда, защото са известни“. „Прочетох ги, защото не знам 80% от българите могат ли или не могат да четат“, коментира той.


Снимка: Архив



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще