Свързани новини

06.11.2017 15:51

Внукът на директорката на Йоан Матев закла баща си

Видян 2165 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Внукът на директорката на Йоан Матев, обвинен в убийството на Георги в Борисовата градина, е заклал зверски баща си.


Севелин е нападнал баща си Георги Николов след употреба на амфетамини.  Полицията е заловила младежа, който е признал своята вина.


51-годишният Николов имал 21 прободни рани, а трупът му лежал в коридора на апартамента му в софийския квартал Павлово.  Повечето от тях са били в областта на торса, но има и в гърба, както и по главата. Георги Николов е издъхнал в страшни мъки от кръвозагубата.


Жертвата е син на директорката на частното училище Езиков свят, в който учеше Йоан Матев. Той се води шеф на едноименната фондация.


Майката Василка беше обвинявана, че е знаела кой е заклал Георги в Борисовата градина, но е мълчала.


Съседи на убития разказаха вчера, че той живеел сам. Не бил лош човек, поздравявал ги. Развел се с жена си преди време, имал двама синове. Проверка в масива на МВР показала, че Николов не е криминално проявен.


Майка му Василка Николова е директор на частното школо Езиков свят, в което учеше обвиненият за убийството на Георги - Йоан Матев.


В същото време стана ясно, че Матев и адвокатите му умишлено бавят обвинението срещу него за убийството на Георги Игнатов. Целта е била да изтекат 8-те месеца задържане и Матев да излезе на свобода. Самото забавяне е безсмислено, защото студентът по право е с по-тежко обвинение и може да прекара в ареста не 8 месеца, а година и половина, преди разследването да приключи с вкаран обвинителен акт в съда. Това обясни градският прокурор на София Емилия Русинова. Тя обясни, че Матев и адвокатът му трябвало да получат обвиненията още в  края на юли. Те обаче отказвали призовки, а юристът излезъл в отпуск. Те постоянно пускали молби за изменение на мярката за неотклонение, които понякога дори изтегляли.


Майката на Йоан, журналистката Сребрина Гаджева, била регистрана като негов защитник. Тя обаче отказвала да приеме призовка, за да забави разследването.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв