26.10.2017 16:55

Арестуваха Ангел Бончев

Видян 1420 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият президент на футболен клуб Литекс Ангел Бончев е задържан в софийското Осмо районно управление за закана за убийство. Той е арестуван в сряда вечерта за 72 часа. Полицаите го задържали по подозрения, че е заплашвал сина си Бончо с пистолет и му отправил заплахи за убийство. Двамата са се скарали заради кучета. Бончев извикал СОТ и пред гардовете си заредил личния си пистолет и го насочил към сина си с думите: „Ей сега ще те гръмна като куче”. В крайна сметка Ангел Бончев не стрелял срещу наследника си.


По-малкият от синовете му - Ангел ( б.р. от брака на Ангел Бончев с Камелия) съобщи, че преди време по-големият му брат Бончо е пребил собствения си баща. Двамата често се карали за бизнес интереси.


След отвличането му преди 9 години бащата прехвърлил на първородния си син хидропарка в Казичене и той постепенно го изместил от бизнеса,  обясни Ангел  Бончев – младши.


Той добави, че според него баща му се почувствал изплашен и заради това е насочил пистолет срещу Бончо.


Ангел Бончев бе освободен от районното срещу 500 лева гаранция.


Припомняме, че на 21 май 2008 г. тогавашният президент на Литекс Ангел Бончев беше отвлечен. Два месеца след това и съпругата му бе похитена. Тя стана жертва на похитителите при плащането на откупа за мъж си  - 397 000 евро, когато Бончев трябваше да бъде пуснат. За свободата на съпругата си пък той по-късно дари 157 000 евро на фондация, избрана от похитителите Откупът, платен от Бончев за жена му, така и не беше върнат на семейството, въпреки че попадна в ръцете на неправителствена организация, рекламираща се като бореща се с рака. Самата организация не отрече информацията, че е получила парите за откуп на Камелия Бончева.Няколко години по-късно тя почина от рак.


Разследването установи, че похитителите са от престъпната група Наглите. През юли 2014 г. обаче, поради липса на доказателства, Върховният касационен съд окончателно призна за виновни само четирима от бандата и им наложи присъди между 10 и 18 г. затвор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще