Свързани новини

25.10.2017 13:15

Борисов: Толкова пари, колкото за българските военни летци, не са давани за никой друг

Видян 1200 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За никой друг не са давани толкова пари, колкото за българските военни летци, надявам се някой да не ги подръчква. Това каза пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов във връзка с вчерашната ситуация на авиобаза „Граф Игнатиево“, предаде Фокус.

„В последните години, особено в нашето управление, за българските военни летци са дадени стотици милиони, бих казал над милиард. За никой друг не са давани толкова. Осигурени са им най-скъпите и модерни самолети тип „Спартан“. Най-скъпите произведени единствено за България „Пантери“, най-скъпите и модерни хеликоптери „Кугър“, и на тях летят българските летци“, заяви Борисов и уточни, че има процедура за милиарди за нови самолети.
По думите му в същото време се дават огромни пари, за да се стабилизират всички сектори на държавата – в икономиката, здравеопазването.


„Държавата се нуждае изключително от нови влакове и какво ли не още. Дори, ако погледнете алтернативния бюджет там са сложени мисля 500 млн. лв. за сектор „Сигурност“, макар че ние още освен пресконференция друго не сме видели, за да можем да разсъждаваме“, коментира Борисов



„Моето уважение към неразположението им. Да, времето е лошо и мен ме е страх да летя в такова време, но летя, когато имам задачи. Говорих с министър Красимир Каракачанов, който ми каза, че след срещата им с тях нещата са решени“, добави премиерът. „Колкото за българските военни летци е направено, за никой друг не е направено. Учудвам се, надявам се искрено, да няма външна намеса - някой да ги подръчква, защото няма да е честно. Правителствената ни досега са плащали по стотици милиони евро за българските летци и съвсем малко за българските моряци, за сухопътните ни сили и всички останали“, коментира премиерът Бойко Борисов.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни