Свързани новини

19.10.2017 14:46

Синовете на ексминистър и мутра задържани за стрелбата в София

Видян 2196 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Синът на бившата екоминистърка Долорес Арсенова – Калоян (на снимката) и синът на известния подземен бос Злати Златев-Златистия - Йордан, са двамата задържани за стрелбата в София в сряда.Това съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.


30-годишният Йордан Златев, чийто баща бе един от босовете на ВИС-1 в Дупница, и връстникът му Калоян Арсенов празнували в заведение в софийския квартал Лозенец рождения ден на сина на Златистия заедно с още няколко мъже. Около 13.40 часа Йордан излязъл пред заведението и започнал безразборна стрелба с боен пистолет. По чудо няма пострадали и жертви, след като куршумите се забили в прозорците на апартамента на младо семейство.


Златев и Арсенов са задържани и отведени в Четвърто районно управление. Оръжието е законнопритежавано от сина на Долорес Арсенова. То е иззето от разследващите.


По време на купона е присъствал и известния от близкото минало фолк певец Радо Шишарката.


"Таман започнах да пея Тигре, тигре и полицията дойде да си свърши работата. Не е приятно да се случват такива работи 20 години след прехода на мутрите.През 1994 г. имах такъв инцидент, сега се случва през 2017 г., което е странно", заяви пред Нова телевизия Радо Шишарката.


Румяна Арнаудова допълни, че на Йордан Златев е повдигнато обвинение за хулиганство, извършено с особена дързост. Той е задържан за 72 часа, а в събота ще бъде поискано от съда налагането на постоянна мярка за неотклонение задържане под стража.


Също така стана ясно, че пистолетът е собственост на сина на бившия министър – Калоян Арсенов. Той го дал на един от гардовете си, който забравил да го прибере и оставил оръжието на бара. Тогава Йордан грабнал оръжието и стрелял по близкия жилищен блок, а един от куршумите минал на метри от Валентин Хранов. За щастие мъжът не е пострадал.


Калоян Арсенов е разпитан като свидетел и е освободен от ареста, но разследващите събират доказателства и вероятно обвинение ще бъде повдигнато и на него. 


В същото време жителите на квартала стартираха подписка за затварянето на заведението. По техни думи това не е първия инцидент,  който се случва във въпросния ресторант.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния