Свързани новини

17.10.2017 09:30

Спас искал да покаже, че е фактор в живота на хората

Видян 1046 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спас Василев от Кочериново, станал известен с фалшивата самоличност „Александър Николов”, проговори за първи път след разкритията за схемата му с евтини самолетни билети. bTV разговаря с неговия адвокат проф. Георги Ценев. "Той сподели, че това, което е извършил, и това, за което го обвиняват, според него не е измама. То е само на познати и близки негови приятели – желаел е да им направи услуга и им е предлагал евтини билети", обясни защитникът му.

На въпроса защо го е правел, адвокатът му обясни: "За да покаже, че е фактор в живота на хората. Всеки човек иска да е някакъв фактор за някого. И той го е правил. Той не произхожда от буржоазно семейство със замък, за да каже, ето моята родословна история, приемете ме. Той започва с нова история, която сам съгражда, която, за съжаление, му изиграва лоша шега".

Спас/Александър споделил пред адвоката си, че това, което е извършил, и за което го обвиняват, според него не е измама - желаел е да направи услуга на познати и близки негови приятели и им е предлагал евтини билети.

"За голямо съжаление, когато запази билета, не успява навреме да го вземе и цената на билета се променя. От 300 долара става 600, 800 долара. Той няма пари, получил е само 300 долара, а иска да покаже качества на мъж, че държи на думата си, и взима пари от следващия, който му е изпратил да купи билети. Плаща първия билет и го изпраща на заявителя. И така се получава верига от непрекъснати забавяния, които водят до щета на гражданите, които са се доверили", обясни адвокатът му.

За клиента си Спас/Александър Георги Ценев каза още: "Интелигентен е много, приятен събеседник".


Снимка: бТВ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей