Свързани новини

12.10.2017 12:32

Полицаят Карчев ще отговаря и за побой у нас

Видян 1542 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Казанлъшкият полицай Красимир Карчев, който беше обвинен за убийството на гръцки лекар на о. Крит, през следващата седмица ще бъде обвинен и у нас за друго престъпление – нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Това обяви пред БТВ говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова.


По думите й по случая от Крит не е имало запитване от страна на гръцките власти. По първоначални данни полицаят е бил любовник на българка, женена за убития и целта на престъплението били парите от наследството на лекаря.


Арнаудова коментира и друг скандален случай, с който се занимава държавното обвинение – задържането на съдията Иван Иванов от Ловеч, станало след гонка с полицията и стрелба по гумите на джипа, в който магистратът се е возил. В автомобила, каран от криминално проявения за унищожаване на чуждо имущество Васил Василев били намерени две заредени ловни пушки със 119 патрона и две гилзи – инвентар за ловуване, което е абсолютно забранено.


„Работното обвинение е противозаконно пречене на властта да изпълни задълженията си по закон. Съдията не е обвиняем (…) Най-малкото не е нормално съдия с най-висок ранг в съдебната система да участва в подобни деяния. Председателят на ВКС ще бъде уведомен от г-н Цацаров”, заяви Арнаудова.


По отношение на случая „Александър Николов” тя коментира, че все още в държавното обвинение не е постъпвал сигнал, а от ГДБОП е получена информация за около 40 измамени и 30 000 лв. обща щета с уверението, че до края на седмицата ще сезират прокуратурата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак