Свързани новини

10.10.2017 15:48

Плевнелиев и Майдел съветват бг сайт за резервации

Видян 1385 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 29 октомври стартира LockChain, „децентрализиран отворен сайт за резервации на хотелски стаи, частни собствености (имоти) и настаняване”, личи в нета. „Това е първата система, която позволява на крайните клиенти и на собствениците на имоти да търгуват помежду си на платформата, без да бъдат таксувани. В добавка, те ще построят LockChain.co, първата апликация – пазарно място, което свързва децентрализирания двигател”, се обяснява идеята на интернетската инициатива за бизнес в туризма.


В екипа, начело с основателите Николай Александров и Христо Тенчев, на трето място като „Главен съветник” фигурира името на бившия президент Росен Плевнелиев, който до 22 януари тази година беше държавен глава на България. Известно е, че той притежава луксозни имоти на Бяло и Черно море, в курортното планинско с. Баня и в комплекса Резиденшъл парк в полите на Витоша, като не е ясно каква част от собственостите остават негови, а каква - на досегашната му съпруга.


Интересно е присъствието на пета позиция в рубриката „Екип” на евродепутатката от ГЕРБ / ЕНП Ева Майдел. Тя е представена като „Съветнически борд”. Веднага след нея фигурира Никола Стоянов като съветник, но не е ясно дали не е съвпадение на имена с бившия шеф на Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия. И, ако неговото име е с много възможности за дублиране, при Плевнелиев и Майдел шансът клони към 0.


В списъка на Екипа фигурират и 5 чужди имена, като по-интересни са Джон Ейбрамс – „канадски операции”, Ричард Гибни – „пиар и копиратинг”, Фалко Пангки – „холандски операции” и Марко Каликя, титулован Community Manager или управител на общността.


До момента в България имаше американски опит в създаването на подобна платформа, търгуваща и в Гърция.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

козирог