Свързани новини

20.09.2017 22:11

Симеонов: Нямаме диалог с Борисов

Видян 2717 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Напоследък нямаме диалог с Борисов и коалиционните партньори. От два месеца не сме правили коалиционен съвет. Управлението е общо и отговорността е обща. Поставил съм много сериозно въпроса другата седмица да имаме политически съвет и това трябва да стане понеделник или вторник“, заяви вицепремиерът Валери Симеонов пред бТВ.


Той призна, че има много голяма диспропорция в разпределянето на постовете, които не съотвествали на коалиционното споразумение.


Вицепремиерът призна, че има търкания в коалицията между ПФ и ГЕРБ, като даде за пример кадровите назначения. По думите му така шефът на ВиК Сандански се мести във ВиК Добрич, заради предстоящото изграждане на воден цикъл в града.


„По случая с „Дунарит“ поканих в моя кабинет г-н Гебрев и икономическия министър Емил Караниколов и те изложиха аргументите си. Всичко започна от складираните боеприпаси в Бургас, които са реална опасност. Поискал съм и от единия и от другия да ми дадат доклад и становище за взаимоотношенията между „Емко“ и „Кинтекс“. Надявам се до дни проблемът да бъде решен“, допълни Симеонов.


Вицепремиерът коментира и информацията, която оповести във Фейсбук, че е уволнена шефката на шефката на ДНСК Милка Гечева, след което от регионалното министерство опровергаха.


„Имах информация от вторник, които споделих във Фейсбук. Още от юли месец поставих въпроса за нейното освобождаване и изложих мотивите си. Има много хора, които са засегнати от дейността на ДНСК. Приемете го като информация в аванс“, коментира още лидерът на НФСБ.


„Смятам, че трябва да бъде освободена, тъй като поискахме становище по тези популярни обекти в Слънчев бряг. Подадохме сигнал за тези заведения, които заемат повече от декар площ, а са окачествени като преместваеми. Как се вдига декар и половина“, обясни вицепремиерът.


Той заяви, че хората, които отиват в Слънчев бряг, за да упражняват звуков терор върху стотици хиляди почиващи, не са важни.


„Всичко това, за да могат някакви си тарикати, да вадят големи печалби. Оборотите им са по 100 000 лв. за вечер. Всичко това съсипва българския туризъм“, допълни Симеонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби