20.09.2017 15:09

Обвиниха ученика, пребил учителя си в Садово

Видян 1065 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Районната прокуратура в Асеновград повдигна обвинения срещу 17-годишния ученик от Селскостопанската гимназия в Садово, който преби учител с дървен кол.


Побоят е станал във вторник по обяд. Трима ученици от 12-ти клас в гимназията започнали да отварят вратите на стаите от последния етаж по време на учебен час, като обяснявали, че не знаят какъв час имат.


Учителка по география им направила забележка, като през това време учителят по английски Антон Велков излязъл и започнал да въдворява ред. Той повишил тон на едно от трите момчета. 17-годишният Атанас Георгиев излязъл от училището, след което се върнал с дървен кол, с който започнал да удря учителя по английски, който е на 40 години и в последните две работи в гимназията.


Дванайсетокласникът е задържан. По случая е образувано бързо производство. На ученика са повдигнати обвинения за хулиганство, извършено с особена дързост и цинизъм, и нанасяне на лека телесна повреда на учител.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.