Свързани новини

19.09.2017 13:39

Стойнев: Заставаме зад работниците от Емко

Видян 1235 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Когато ГЕРБ управлява, винаги има напрежение във военно-промишления комплекс – скандали, стачки и хора, които са уплашени за работните си места. Когато е БСП, винаги има оздравяване на предприятията, нови работни места, инвестиции и печелене на поръчки“. Това заяви зам.-председателят на „БСП за България“ Драгомир Стойнев. Той обясни, че е проведена среща с работници от фирма „Емко“, които се притесняват за работните си места и става въпрос за 1000 семейства.


„Рисковете от много шум в системата са два – социални – хората от сектора да останат на улицата и един район, като Трявна, да обезлюдее“. Стойнев припомни случая с МВЗ „Сопот“, който целенасочено е бил източван и ако не е била намесата на БСП, сега това предприятие е щяло да бъде закрито. „Не разбирам защо се създава напрежение, при положение, че тези предприятия могат да бъдат изключително печеливши. Вторият риск е България да загуби позиции на стратегически пазар“, каза още народният представител. „Заставаме зад работниците. Искаме те да бъдат спокойни, да живеят достойно, да изхранват своите семейства. Призоваваме министъра на икономиката да дойде в комисия, да информира всички парламентарни групи какво се случва и апелираме към бързото решение, което да осигури стабилност на работниците", подчерта Драгомир Стойнев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.