Свързани новини

18.09.2017 10:49

Синът на убития във Виноградец- задържан за дрога

Видян 1420 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Синът на убития във Виноградец ресторантьор Наско Тонкев  - Димитър, е арестуван в петък вечерта при акция за разпространение на наркотици. В хода на спецоперацията, проведена от полицаи от Пазарджик и Септември, са задържани общо петима души. Трима от тях бяха освободени, а Димитър Тонкев остава в ареста за 72 часа.


От Окръжната прокуратура в Пазарджик съобщиха, че младежът е привлечен като обвиняем за това че в периода от юни 2017 г. до 15 септември 2017 г. във Виноградец е държал с цел разпространение и разпространявал на други лица високо рискови наркотични вещества – амфетамин и марихуана.


Разследването започнало на 26 август, като преди това са били извършени опертивни действия от органите на МВР, информират още обвинителите.


Притеснение буди фактът, че точно сега е бил арестуван синът на убития и то по заповед на близък до виновника за смъртта му прокурор, който не веднъж е отървавал Влайков. Дали това не се прави с цел сплашване на свидетели по делото свързано с общинаря от Герб Лазар Влайков.


Припомняме, че бащата на задържания – Наско Тонкев, бе прострелян и загина на място на 31 август при празнуване на рожден ден на 6-годишно момче в ресторанта му. За престъплението бе арестуван бившият председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков - собственик на пистолета, с който е стреляно.


Все още не е изяснено дали смъртоносният изстрел е произведен от детето, каквато беше първоначалната версия, или от друг присъстващ на празненството.


В същото време стана ясно, че досегашният председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков е пребил още един мъж преди 3 години и отново не е бил наказан за действията си.


Това съобщиха пред бТВ родителите на пребития Йордан и Лидия Бончеви. На въпрос защо не са се опитали да осъдят вече бившия шеф на Общинския съвет в Септември за нападението, Йордан Бончев заяви, че такива постъпления са били направени, но „въпросният човек се оказа общински съветник и зад гърба му стоеше прокурорче от село Церово”.


Познат юрист на семейство пък им казал, че срещу Влайков имало и други дела, но са прекратени - по простата причина, че има „чадър” над него.


 Това е поредното обвинение срещу Влайков.Преди дни бившата общинска съветничка от Септември Дора Пачева също разказа, че синът ѝ е бил пребит от общинаря през 2008 година.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева