15.09.2017 16:35

Бивши възпитаници дариха близо 10 хил. на гимназията си

Видян 1360 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бивши възпитаници на ППМГ „Акад. Н. Обрешков“ в Бургас събраха и дариха сумата от над 9500 лв., като 8000 лв. отиват за модерна интерактивна система за обучение по естествени науки. 15 години след завършване на средното си образование, учениците от випуск 2002 създадоха инициативата #върниобратно, чиято цел е да даде пример и да стимулира хората да се включват в бъдеще за създаването на по-добра училищна среда.


Идеята е приета радушно от много голяма част от випуска и сумата от 8000 лв., която първоначално е изглеждала огромна, е дори надхвърлена. Затова, в допълнение с нововъведенията към образователната система, гимназията ще има възможност да раздаде и парични награди на заслужилите ученици през идната година.


„#върниобратно събуди голям интерес и ще бъде продължена от випуск 2003, като по този начин ще се върне доброто, което училището е дало на своите възпитаници. С нашата инициатива се надяваме да сме първите, но не и последните и целим да я превърнем в традиция не само за ППМГ „Акад. Н. Обрешков“, но и за много други училища, които могат да станат част от това просветителско дело“, каза Атанас Ганчев, възпитаник на випуск 2002.


Всеки, който иска да се включи в подобнa инициатива, може да открие повече информация с хаштага #върниобратно във Facebook.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

телец