Свързани новини

07.09.2017 17:00

Психолози изследват близките на детето от Стрелча

Видян 1399 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Четирима психолози от Института по психология на МВР са в Стрелча. Това каза на пресконференция в Пазарджик говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, предаде Фокус.


  Специалистите вече са започнали психологически изследвания на близките на 11-годишното дете, което се самоуби с ловната пушка на баща си.


 „По случая са назначени съдебно-медицинска, балистична, химическа, дактилоскопска експертизи. Освен това е назначена и комплексна психологическа експертиза, която ще бъде изготвена от 4-та специалисти“, добави Арнаудова.


 Тя обясни, че в Стрелча са командировани и двама прокурори от отдел „Специализиран“ на ВКП, които ще направят допълнителен анализ на доказателствата.


 „За сега нямаме отговор на въпроса защо и при какви обстоятелства детето е взело решение да се самоубие“, коментира Арнаудова. Тя уточни, че са назначени видеотехнически експертизи на иззетите телефон и лаптоп, принадлежали на 11-годишното момче.


„От специалисти от ГДБОП ще бъде направено изследване и на неговия фейсбук профил. В телефона на детето са открити два видеофайла, които на практика са послание към родителите му. Детето се е сбогувало с тях“, каза Арнаудова и допълни, че родителите още не са ги видели и не е коректно да се оповестява тяхното съдържание.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,