31.08.2017 14:08

Полицаи бутнали елен, одрали го в РПУ и го изяли в АЕЦ

Видян 1745 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Смайваща история бе извадена на бял свят от проверка на Дирекция Вътрешна сигурност на МВР, която е изпратила сигнал до прокуратурата в Козлодуй. Сигналът е подаден от уволнения полицай Цветан Благоев, който първоначално разпространи записа с вилнеещия в Районното управление на Козлодуй Караджов. В него той е описал данни за случай от 2014 г., при който служители на ОДМВР-Враца блъскат със служебен автомобил елен, след което го откарват в управлението на територията на АЕЦ-а, убиват животното, като подробно документират случая със снимки, и няколко дни по-късно транжираното месо се оказва на трапезата на полицейски банкет, който се завихрил във вила на областната дирекция на полицията, пише Офнюз.

Снимките можете да видите на този линк, но предупреждаваме, че на тях има сцени на насилие и кадри, които могат да причинят неприятни усещания.


В отговор от 22 август от МВР отговарят на Благоев, че изнесените от него данни се потвърждават, без това, че месото било изядено по време на пиршеството.


"При проверка се потвърждават данните за неправомерни действия на служители от РУ - АЕЦ "Козлодуй" при ОДМВР-Враца в частта им относно прикриване на произшествие за възникнало ПТП със служебен автомобил, при което е блъснато диво животно", се посочва в отговора на "Вътрешна сигурност". 


Според твърденията на Цветан Благоев животното е разчленено в тоалетната на районното управление, което се намира на територията на АЕЦ-а. Случаят е бил потулен от тогавашното ръководство на полицията във Враца, като не е изключено за него да е знаел и Пешко Караджов. По това време ОДМВР се ръководи от предшественика на отстранения Димитър Газибарски Иво Манчев.


Проверката на МВР е установила, че главните герои в случката са извършили нарушение на служебната дисциплина, но тъй като по случая има изтекла давност, а и служителите вече не били в системата на МВР, дисциплинарна отговорност не може да им бъде потърсена.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,