Свързани новини

30.08.2017 10:58

Симеонов: Не съм ласкател, но триумфът на Борисов е външната политика

Видян 1173 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не съм ласкател, но триумфът на Бойко Борисов е външната политика. Това обяви по bTV вицепремиерът Валери Симеонов. Той отчете и много други успехи за 100-те дни управление на кабинета „Борисов 3” – увеличение на пенсиите, административни облекчения, механизъм за задържане на децата в училище, чисто море и др.
"Кое правителство още в първите си дни е назначавало 1000 полицаи, които вече са на терен, аз не знам такова. Министър Радев реши проблема с униформите, реши се проблема с бежанците и то главно заради оградата. Всеки който отиде, включително и ваш екип, млъкнаха. Йончева сега ще ходи в Унгария да гледа оградата, нека дойде да ви каже", заяви Симеонов, като допълни, че полицаите са настанени на местата където има повече криминални прояви и даде за пример Асеновград, където положението вече е спокойно.

"Недейте кълва тук там, има си изграден механизъм, описано е направено е, поздравления за министър Вълчев. Това е един брилянтен механизъм, досега държавата не се интересуваше колко деца не ходят на училище, а това са над 20 хиляди. Ще върнем децата със силата на държавата и законността, ако не, те ще бъдат отнети и отглеждани от държавата", заяви Симеонов по повод на това как децата ще се върнат в училище.

Относно проверките за шума по курортите на морето той заяви, че 27 години в туризма са създавани порочни зависимости и едва 5,6 % от хората, които посещават курорта.  „Слънчев бряг” отиват там, за да се забавляват. Останалите 94 % били семейства с деца.

"Направих две посещения, за да покажа, че държавата има отношение", допълни той. На въпрос, че е имало проверки за едни, пък за други не, лидерът на НФСБ заяви, че ходил във всички заведения, където е имало проблем.

"Ходил съм във Влас, имаше едно шумно заведение "Планет". Ходих и в заведението на Божо Кравата и на Митьо Очите и на други", допълни още вицепремиерът.

По думите му хотелиерският бранш също е подкрепил нощните проверки в дискотеките в „Слънчев бряг”. Симеонов отново подчерта, че е получил много благодарствени писма. По повод освиркванията и карикатурите заради проверките, които лично направи по дискотеките в курорта, той каза: „Значи съм си свършил работата”.

Симеонов отрече да е в конфликт с министъра на туризма Николина Ангелкова.

"Това не е проблем, който може да се реши за един сезон. Направихме обаче всичко възможно и всички институции работиха отлично", похвали институциите Симеонов.    

Относно мнението на Елена Иванова, председател на Управителния съвет на Съюза на собствениците в Слънчев бряг, че курортът се е наложил в този му вид, Симеонов заяви: "Тази дама не би трябвало да я показвате, защото тя е брутален нарушител на законите. Преди шест дни е приключила проверката на тази дама, като са установени редица нарушения и завземане на 5 дкра. държавна собственост, като това става със съдействието на концесионера на плажа, в който са в престъпен сговор. Плажът е изравнен, дюните, направила си е паркинг, игрище, барбекю, зони за ядене за пиене", заяви вицепремиерът.

 "Който е влязъл в политиката трябва да е готов винаги да бъде обстрелван, а аз съм свикнал", допълни още вицепремиерът.

"Същите тези собственици имат и друга дискотека, тази пред която гръмнаха Георги Илиев. Там обаче заведението е затворено, защото те искат техните клиенти да ги духа морския бриз, те са наследници на ВИС, как може да има дискотеки, които са обезшумени, вадят оборот на вечер по 100 хиляди, не могат да извадят пари да обезшумят ли.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху