Свързани новини

23.08.2017 10:15

Тръмп: CNN са толкова лоши и толкова жалки

Видян 1258 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължи войната си с медиите, като отправи остри нападки към тях, по време на голям митинг в град Финикс, щата Аризона, предаде The Washington Examiner.


„Честно казано, това са наистина много нечестни хора, те са лоши хора. Не вярвам, че те наистина харесват нашата страна“, заяви той. Тръмп описа медиите като „елитарна“ група от „болни хора“.


Той отдели специално внимание на CNN за това, че са преекспонирали неговия отговор за насилието в Шарлътсвил, което предизвика публиката във Финикс да изкаже мнението си за новинарската мрежа с викове и скандирания.


„CNN са толкова лоши и толкова жалки“, подчерта Тръмп. „И уволниха Джефри Лорд. Горкия Джефри. Предполагам, че той се е ядосал и е оказал по-голяма съпротива, отколкото трябва, а те са си казали, „по-добре да се отървем от него.““


Лорд, който е известен поддръжник на Тръмп, беше уволнен от CNN по-рано този месец, след като е направил нацистки поздрав, на шега, както по-късно разясни по време на разгорещен спор в Туитър.


Освен това, Тръмп е нападнал и репортер от ABC News, който президентът нарече „Малкия Джордж“, заради начина, по който отрази събитията в Шарлътсвил.


„Сиенен наистина са зле, но ЕйБиСи, тази сутрин – не изгарям от желание, но гледам сутрин и те бяха изкарали Джордж Стефанополус, който говореше с (Постоянният представител на САЩ за ООН) Ники Хейли“, каза на тълпата Тръмп.“Говореха за речта, която направих предната вечер... а после той каза. „да се върнем към Шарлътсвил““.


Източник: Фокус



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

дева