22.08.2017 15:38

С 1,5 млн. рекламираме европредседателството пред себе си

Видян 2066 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поредно малоумие и напразно хвърлени милиони за европредседателството. Ще го рекламираме пред... себе си. Ще окичим София, НДК дори, където заседанията му ще се провеждат, ако случайно сами не сме разбрали какво правим от 1 януари до 1 юли догодина. В стила на конгресите на БКП на същото място.


Близо милион и половина лева с ДДС ще струва външната и вътрешна реклама на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, стартиращо на 1 януари 2018 г. Срокът за подаване на оферти приключва днес, предаде БГНЕС.


 


Поръчката ще осигури брандиране и на Постоянното представителство на България в Брюксел, което ще играе ключова роля при шестмесечното председателство на ЕС. Победителят в обществената поръчка трябва да осигури минимум 18 билборда и 10 мегаборда за поставяне на винили с реклама на българското председателство на ЕС по булевардите “Брюксел”, “Цариградско шосе”, “България”, “Черни връх”, “Евлоги и Христо Георгиеви” и в района на НДК.


 


Рекламни транспаранти ще бъдат поставени и на новия пешеходен мост на бул. “Цариградско шосе” при София Тех Парк. Фасадите на представителни сгради (Министерски съвет, Президентство, Народен театър “Иван Вазов”) също ще бъдат осеяни с рекламни транспаранти на председателството. Предвижда се поставянето на 100 винила върху електрическите стълбове на булевардите “Брюксел”, “Цариградско шосе”, “България”. Поне 20 ще са рекламните съоръжения, които председателството на ЕС ще ангажира в метрото.


 


Голяма част от външната фасада на НДК също ще бъде обагрена с реклами на председателството. Брандиране се предвижда на Резиденция “Бояна”, терминали 1 и 2, както и на правителствения ВИП-терминал на Летище “София”. Брандиране се предвижда за фоайетата и залите на НДК, в които ще се провеждат заседания на различни съвети, пресконференции, брифинги, както и протоколни снимки, зала “Джон Атанасов” в София Тех Парк. Фирмата-победител ще трябва да осигури доставката на готовите материали до 15 декември 2017 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец