Свързани новини

27.07.2017 13:25

Левицата отчете рекордни постижения

Видян 1426 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Г на БСП за България е внесла 17 законопроекта за 41 заседания през изминалия политически сезон. В парламентарния контрол левицата отчете рекордни постижения.


При парламентарния контрол имаме, бих казала, рекордни постижения, защото за 41 заседания имаме 304 въпроси и питания, 5 разисквания, 3 комисии, временни за НДК, за замърсяването на водата и неизплатените заплати, обяви лидерът на БСП по време на отчет за изминалия парламентарен сезон в зала „Изток“ на Народното събрание.


По думите й за тези малко на брой заседания депутатите на БСП имат над 700 изказвания.


За „БСП за България“ парламентарната сесия беше наситена, много активна и динамична, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от "Фокус".


„Благодаря на тази парламентарна група. Може би отдавна не сме имали толкова активна, динамична, отговорна и в изпълнение на предизборната си програма работа сесия“, заяви Нинова.


Лидерът на БСП заяви, че за депутатите от групата, освен да влязат в Народното събрание, е много по-важно да свършат работата, за която са избрани. По думите й също толкова важно е да се отчете какво са свършили.


Лидерът на БСП заяви, че още от нощта на изборите от БСП са се определели като опозиция. „Най-важното беше да очертаем алтернативата на управлението на ГЕРБ и „Обединени патриоти“", коментира тя.


Нинова отчете, че БСП е внесла законопроекти, които не отстъпват от предизборната програма а и от политическата и идеологическата платформа на партията. По думите й те са обединени в няколко групи.


„Много важна част от нашата работа беше политиката ни по отношение на образованието, борбата срещу монополите, подпомагане на българската икономика и производство“, заяви Нинова.


Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог