Свързани новини

27.07.2017 11:27

Още търсят оръжието от убийството в Пловдив, няма задържани за нападенията в София

Видян 1953 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Полицията все още не е намерила оръжието, с което в Пловдив вчера сутринта беше застрелян бизнесменът Данаил Божилов. Все още няма задържани и за нападението над журналиста Иво Никодимов и двете жени нотариуси.

  Трупът на 42-годишния Божилов, който има соларно студио в центъра на Пловдив, бе открит около 9 часа вчера от случайни минувачи на алея в парка "Лаута". На тази алея той разхождал кучето си всяка сутрин. Именно там бил причакан и убит с един изстрел в сърцето.

"За жертвата е било нормално да разхожда кучето си в оживения парк „Лаута”, каза пред bTV шефът на ОДМВР в града Атанас Илков.. Според полицията обаче е възможно стрелбата да е дошла след конфликт в парка заради голямото и агресивно куче на Божилов.

Продължава събирането на информация по случая. В парка има 22 камери за видеонаблюдение, но по алеята, където убитият е разхождал кучето си - такива не са поставени. Все пак криминалистите преглеждат записите.

  Относно нападението на журналиста Иво Никодимов  гл. комисар Христо Терзийски заяви в ефира на Нова ТВ, че положителното при този случай е, че едно от лицата може да бъде разпознато.


 „Нападението е хулиганска проява, която няма нищо общо с работата му. Не изключваме и версията за грабеж”, каза Терзийски.
По различни версии се работи и по отношение на нападнатите нотариуси в Борисовата градина.

"Ние не може да говори за чувство за безнаказаност, ние предприемаме абсолютно всички необходими действия за разкриването на извършителите на такива престъпления, но не за всеки случай можем да се справим в рамките на 24 или 48 часа, Често имаме и случаи, при които можем да установим и извършителите на такива деяния, но все пак имаме случаи, в които са ни необходими месеци, дори години", каза още Терзийски.

За разлика от нападението над Никодимов, според шефа на Национална полиция побоят над нотариус Веселина Механджийска и дъщеря й е бил предварително подготвен, тъй като извършителите са взели мерки, за да не бъдат разпознати. Разследването по този случай засега било възпрепятствано, тъй като пострадалите са още в болница и полицията тепърва ще анализира работата и ежедневието им.












Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни