Свързани новини

19.07.2017 12:34

Топ лекар по ин витро е дрогираният шофьор от Тракия

Видян 5644 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дрогираният и пиян шофьор на БМВ, блъснал "Бентли" на магистрала "Тракия" в неделя, е един от най-известните специалисти по ин витро у нас - д-р Иван Сигридов.


40-годишният гинеколог предизвика катастрофата на 190-ия километър. Той е шофирал лекия си автомобил БМВ в аварийната лента на магистралата.


Сигридов застигнал и ударил влизащо в паркинга "Бентли", управлявано от 31-годишен мъж от самоковското село Бели Искър. При удара бентлито се завъртяло и излетяло в отводнителна канавка. Водачът му не е пострадал.


Гинекологът обаче бе откаран в Университетската болница в Стара Загора с фрактура на носа, а пробите му за алкохол и наркотици се оказаха положителни. Дрегерът показа 0,79 промила в издишания въздух, а тестът за наркотици показа употреба на кокаин.


По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Районната прокуратура в Чирпан. Назначени са експертизи, съобщиха от държавното обвинение.


След излизането на резултатите им, прокуратурата ще решава дали да повдигне обвинение срещу лекаря по разпоредбите на Наказателния кодекс.


Още на място обаче пътните полицаи са свалили номерата на БМВ-то на д-р Сигридов. Освен това по Закона за движение по пътищата, трябва да му бъде отнета шофьорската книжка и да му бъде наложена глоба.


Иван Сигридов е роден в София. Завършил е Медицинският университет със специалност "Акушерство и гинекология". Пет години работи в "Майчин дом", след което стана част от екипите на центровете за репродуктивна медицина "Надежда" и "Малинов". От 2015 г. гинекологът е част от екипа на медицински център "Света Петка". Той е един от най-известните специалисти по ин витро у нас. Във Фейсбук дори има група, озаглавена "За д-р Сигридов с любов", от благодарни пациентки.


Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

скорпион