01/02
13.07.2017 13:53

Пещерска сбъдва мечтата за сватба на три двойки

Видян 1759 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Това лято „Пещерска отлежала” ракия организира кампанията „Просто кажи: Да!”, чрез която три двойки ще изпълнят мечтата си да сключат брак с голям празник. Конкурсът осигурява награда от по 5000 лв. за организирането на специалното събитие, безплатно фото и видео заснемане, както и пълни чаши за всички гости на сватбата.


Кампанията се организира за втора поредна година в подкрепа на семейните традиции и ценности, и продължава до 31 юли на специално разработената уебстраница www.justsayyes.bg.


Всяка двойка, която възнамерява да сключи брак в рамките на тази година, може да вземе участие в играта, като се регистрира на сайта на кампанията. Там желаещите качват описание за своята мечтана сватба, обща снимка, а ако имат и заснето видео, това им носи бонус точки.


Колкото по-оригинално е съдържанието, толкова по-голям е шансът за влизане сред финалистите за голямата награда. Те ще бъдат определени от специално жури, в което участва актрисата Саня Борисова-Илиева, и ще бъдат официално обявени на 7 август.


„Вярваме в българското семейството и именно желанието да запазим семейните ценности ни мотивира да организираме второ издание на „Просто кажи Да!“. Миналата година кампанията се радваше на огромен интерес и това ни кара да мислим, че много от двойките държат да запазят ритуала на българската сватба, но срещат финансови затруднения да го направят. Искаме да подкрепим тези млади хора и се надяваме все по-малко пречки да застават на пътя на любовта и мечтаната сватба”, коментират от компанията производител.


На сайта могат да се регистрират и “сватбари“ - хора, които нямат планове да се женят, но искат да следят кампанията и да участват за седмичните награди. На лотариен принцип всяка седмица десет от сватбарите ще получават бутилка „Пещерска”.


Миналата година в инициативата се включиха близо 30 000 души и бяха разказани 600 истории за любовта. Във Facebook цифрите от кампанията са още по-мащабни – 800 000 уникални потребители, 130 000 интеракции и 13 000 нови харесвания на страницата. Финансова подкрепа през 2016 г. спечелиха семействата Екзарови, Секулови и Георгиеви.


Представителните данни от „Национален статистически институт“ сочат, че българите се женят все по-малко. През 2016 г. броят на сключените бракове е 26 803, което е с 917 по-малко спрямо предходната година. Едва 2% от хората, между 18 и 49 години са стигнали до това важно решение. Една от причините двойките да не сключват официален брак е липсата на достатъчно финансови средства.


Ето защо „Пещерска отлежала” ракия реши за втора поредна година да подкрепи сватбите на три двойки и така да насърчи запазването на традициите и фундаменталните семейни ценности. Ракията остава сред най-предпочитаните алкохолни питиета за българина и задължително присъства на всеки негов празник, особено на сватбата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за