Свързани новини

13.07.2017 11:16

Чехкиня се удави в Слънчев бряг, издирват потънало дете

Видян 1190 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Чешка туристка се е удавила в Слънчев бряг, издирват 11-годишно момиченце, влязло в морето заедно с жената, съобщиха от ОД на МВР - Бургас.


Вчера около 20.13 часа в Районно управление „Полиция” - Несебър е получено съобщение за инцидент в морето между 6 и 7 спасителен пост в Слънчев бряг срещу бистро „Кораба”, при който се давела жена. Изпратените на място полицейски служители установили, че 38-годишния българин с инициали И.М. от Габрово предприел първоначални действия за спасяване, но въпреки намесата му, извадената от водата жена – починала.


Констатирано е, че удавилата се е 61-годишната чешка туристка с инициали О.Б., отседнала в хотелски комплекс в Слънчев бряг.


Мъжът заявил, че влизайки във водата за да спасява жената, забелязал и дете, което потънало и повече не успяло да излезе на повърхността.


Незабавно е започнало издирване от служители на „Морска администрация” и „Пожарна безопасност и защита на населението”, но тялото на детето не е открито.


Установено е, че изчезналото момиченце е 11-годишно от виетнамски произход, постоянно пребиваващо в Чехия, отседнало заедно с О.Б. и 13-годишната си сестричка в Слънчев бряг.


По първоначални данни двете деца заедно с 61-годишната жена. влезли в морето, но 11-годишното момиченце започнало да се дави. Жената се опитала да помогне и викайки за помощ привлякла вниманието на българина И.М. Той се отзовал, но успял да извади от водата единствено чешката туристка.


Издирването на тялото на 11-годишното момиченце продължава. Тялото на О.Б. е откарано за аутопсия в „Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас.


По случая е образувано досъдебно производство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак

Денят предвещава редица предизвикателства

Денят предвещава редица предизвикателства, които ще