11.07.2017 16:49

Лятна школа по английски език в Националния дворец на децата

Видян 2810 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

И това лято Националният дворец на децата организира школа по английски език. Заниманията се провеждат по два пъти в седмицата. Едните уроци са в понеделник и сряда от 9.30 часа, а другите - във вторник и четвъртък от 16.30 часа.


Интензивното изучаване на английски език се провежда в кабинет 514, а преподавател е Пенка Аврамова. Занятията са насочени към деца от предучилищна възраст до 12 клас. Месечната такса за уроците по английски език е в размер на 40 лева.


През лятото ще продължат и заниманията в клуб Млад водач на куче. В учебната програма са включени много интересни теми. Сред тях са: произход на кучето, безопасност в работата с домашен любимец, хранене, хигиена и създаване на навици.


Освен това приятелите на четириногите ще могат да участват заедно със своя домашен любимец в редица състезания на кучета, танци с тях и дори в изложби.


Тренировките се провеждат всяка сряда от 19.00 часа, а ръководител на програмата е Антоан Хлебаров.  Месечната такса за курса е 50 лв., а еднократното посещение – 15 лв.


Ръководството на Националния дворец на децата предлага забавление и за най-малките. През месеците юли и август ще бъдат провеждани полудневни занимания във ваканционна група за 4-5 годишни деца. Те ще бъдат с работното време на школа Любознайко – от 8.30 до 12.30 часа. Еднодневна такса с включена вода и една пакетирана закуска е в размер на 6 лв.


Допълнителна информация за записване в изброените по-горе занимания на Националния дворец на децата можете да получите на телефон: 02/920 23 17 /вътр. 201 и 404/, 02/929 28 95, 02/929 13 61, 02/929 21 23, 02/929 59 31 или на e-mail - npc.bg@abv.bg, www.npc-bg.org.


Националният дворец на децата разполага с добре подготвени преподаватели и подходяща материална база и оборудване за развитието на разнообразни дейности - спортни зали, изкуствена стена за катерене, съоръжения за тенис на маса, моделизми; зала за интерактивни дейности, интернет-център със софтуер за обучение на деца, ИКТ базиран център за извънучилищно образование по природни науки, екология и технологии, химическа лаборатория, минерална сбирка, кът с животни в кабинета по биология, екология и опазване на природата, игротека с лего-конструктори, телескоп за астрономични наблюдения, етнографска сбирка, Стая на приказките, зали за танци, театрална зала и гардероб с разнообразни сценични костюми, класически и народни музикални иструменти, зали за камерни концерти, празници и детски дискотеки, видеозала и Гербова ритуална зала с музейна сбирка. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей