Свързани новини

10.07.2017 16:44

Съдят бивш преподавател в СУ за секстормоз с камшик

Видян 1256 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийската районна прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу бившия преподавател в СУ Св. Климент Охридски Чавдар Стоянов за престъпления против личността.


Юристът, чието има нашумя след скандал през 2015 година, ще бъде съден за две престъпления - опит за принуда, за което е предвидено наказание лишаване от свобода до 6 години, и осъществени действия на полово удовлетворение с лице от същия пол, за което е предвидено наказание лишаване от свобода от 2 до 8 години, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.


В края на 2015 г. пострадалият по първото от двете престъпления – Г. И., си търсел допълнителна работа, като чрез свой познат се свързал по телефона със Стоянов, с когото се уговорили да се срещнат. При срещата на двамата преподавателят му заявил, че е бисексуален, както и че работи като прокурор и едновременно като лектор в СУ. Изрично го предупредил, че не трябва да закъснява за работа, защото в противен случай щял да бъде наказан с бой с камшик.


На следващия ден Стоянов и И. Г. се видели отново в заведение в софийския квартал Лозенец, като след срещата им подсъдимият внезапно се опитал да хване бедрото му, а впоследствие и да го прегърне. Тогава мъжът решил да не започва работа при Стоянов.


След като не се явил на предварително уговорената дата, той му се обадил по телефона и му заявил, че следва да му се наложи наказание – бой с камшик. По-късно същия ден подсъдимият изпратил и СМС на Г.И., че ще го набеди пред прокуратурата, че е извършил престъпление, че го е нападнал и ще има трима свидетели.


По идентичен на гореописания начин, през 2012 г., във връзка с пусната от Стоянов обява, че си търси лична охрана, с него се свързал свидетелят К. Л. При първоначалната среща Стоянов му казал, че е доктор по международно право и че работел за бивш главен прокурор.


Няколко дни по-късно двамата пак се видели, като Стоянов настоял да отидат в апартамент. Там накарал К. Л. да се съблече гол до кръста и да направи 50 лицеви опори. Тъй като свидетелят решил, че това е част от изпита за работа, се съгласил. Тогава обаче Стоянов му казал да си свали и панталона. Докато К. Л. правел лицевите опори, той извадил камшик и с него започнал да нанася силни удари по голия му гръб. Потърпевшият започнал да му се моли да спре, но Стоянов не само не спрял, а нанасял по-силни удари и дори започнал да мастурбира.


След като случаят с Чавдар Стоянов нашумя през декември 2015 г., студенти се оплакаха, че ги е карал да правят лицеви опори и поискаха неговото уволнение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на