Свързани новини

27.06.2017 14:16

Жотева се извини през медиите на Къдринова

Видян 1320 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Членът на СЕМ Бетина Жотева се разкая за грубата си реакция на въпрос, зададен й от жерналистката Къдринка Къдринова по време на заседанието на парламентарната комисия по медии и култура на 15 юни. "Реакцията ми беше груба, прекалено остра и емоционална. ПРекалих!", заяви Жотева в коментар за "Епицентър".


Снощи Къдринка Къдринова бе гост в „Шоуто на Слави“ и за пореден път заяви, че очаква извинение от Жотева.


Потърсена за коментар от сайта „Епицентър“, Бетина Жотева заяви: „Аз действително мисля, че реакцията ми беше груба, прекалено остра и емоционална. Нещо, което абсолютно не се прави така нито към нея, нито колега, нито към когото и да било. Под репликата „Ще видиш какво ще се случи“, аз имах предвид, че ще се разправяме в съда, защото изреченото от нея на заседанието на парламентарната медийна комисия е груба лъжа. Абсолютно не съм права за реакцията си тогава. С ръка на сърцето си казвам това! Аз съм също човек, нормален. Не съм включвала никакви системи за самозащита, реагирах емоционално, прекалено и твърде грубо. Съжалявам за това! Факт! Факт! Абсолютно съжалявам за това и не го крия – казвам ви го.


Всичко останало, което е свързано с някакви заговори на определени интереси, всичко, което е свързано с активно мероприятие и т.н. - в никакъв случай няма да го коментирам, защото така съм посъветвана. Относно емоционалната ми реакция - тук няма съвети. Това е мое усещане, казвам ви го направо – прекалих! Не се говори така на никой жив човек!“


Покаянието на Жотева идва, след като лично президентът Румен Радев я призова да направи морален избор и да подаде оставка. За оставката й настояха вицепрезидентът Илияна Йотова и групата на БСП в парламента.


Същевременно в пресата се появиха серия поръчкови публикации, които внушават, че скандалът около името й се раздухва умишлено, за да бъде подменен съставът на СЕМ преди избора на нов директор на БНТ.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

скорпион