15.06.2017 12:22

Мъж преби жена си до смърт в Паскалевец

Видян 1403 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

50-годишна жена е била убита по особено жесток и мъчителен начин в павликенското село Паскалевец. Тя е била пребита до смърт от съпруга си.


Вчера около 7.57 ч. в полицията в Павликени е получен сигнал, че в двора на къща в село Паскалевец е открито тялото на жена. Пристигналият на място екип от криминалисти и съдебен лекар е установил, че по трупа има множество травми. Тялото е откарано за аутопсия и по случая е започнало разследване.


Няколко часа по-късно за жестокото убийство е задържан 54-годишният съпруг на жертвата. Установено е, че Веселинка Х. е била пребита през нощта на 12-ти срещу 13-ти юни, като в опит да се спаси е изпълзяла от къщата на двора, където е издъхнала.


Окръжната прокуратура във Велико Търново е повдигнала обвинение срещу Атанас Х. за това, че умишлено е умъртвил съпругата си вследствие на нанесен побой, като убийството е извършено по особено мъчителен начин за убитата и с особена жестокост, съобщиха от държавното обвинение.


Мъжът ще остане в ареста за 72 часа, след което ще бъде поискано от съда налагане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража”.


От събраните доказателства по делото може да се направи обосновано предположение, че именно Атанас Х. е извършил престъплението, в което е обвинен.


Според прокуратурата, съществува реална опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление, предвид обстоятелството, че лицето е осъждано и е извършено тежко престъпление, с изключително висока степен на обществена опасност, довело до смъртта на пострадалата и за извършеното престъпление законодателят предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби