Свързани новини

13.06.2017 14:17

Издигналите Иванчева се отрекоха от нея

Видян 1721 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Лидерът на Нормална държава Георги Кадиев се извини на жителите на Младост за подкрепата, която партията му даде на кмета на района Десислава Иванчева на вота миналата година. Гражданите на Младост също свалиха доверието си от Иванчева. В отворено писмо Инициативният комитет, който издигна кандидатурата й и ИК За Зелен Младост я обвиняват в некомпетентност, липса на ясна визия и отсъствие на каквито и да било постигнати резултати за 7 месеца управление. Двете граждански организации са категорични, че тя не е успяла да се пребори със застрояването и напълно е дискредитирала цялата кауза За Зелен Младост.


В писмото са изброени редица нейни грешки като издаденото разрешение за строеж на най-големия обект на територията на Младост – Гранд каньон на Гаранти коза и оттеглянето на съдебната молба, оспорваща реситуцията на строежа пред 70 блок.


Гражданските организации осмиват некомпетентността на Иванчева като посочват, че при предвидения за 20-етажно строителство обект до бл. 11 в Младост 1, Иванчева първо е обявила заповедта на главния архитект на София и едва 3 месеца по-късно е осъзнала какво всъщност пише в нея и е пуснала възражение. А по отношение на градинката до бл. 19-21, където започнаха протестите през лятото на миналата година, недоволните посочват, че районният кмет не е направила нищо срещу застрояването. Поради липсата на действия от Ваша страна всички преговори там се водят от Столичната община, посочват още те.


„Управлението изисква добро образование, визионерство, характер, лидерство, компетентост, умение да се работи с хора и да се създава екип. Нищо от това не е налице. Никой не се е родил научен, но изминалите месеци показват неспособност и нежелание да се научите", смятат граждански организации.


Писмото е подписано от Георги Пичуров - председател на ИК за издигане на Десислава Иванчева за районен кмет и Кристиана Тодорова- представляващ ИК За Зелен Младост.


Междувременно, зам.-кметът на Младост Никола Николов Вапцаров подаде оставка и също отправи тежки обвинения към Иванчева.


Вапцаров, който е потомък на големия поет и съпартиец на Иванчева от Нормална държава публикува молбата си и мотивите към нея в профила си във Фейсбук.


В писмото си потомъкът на гениалния поет обвинява Иванчева в некомпетентност, нарушаване на законите и ежедневни гаври със служителите в администрацията.


Вие погазихте и каузата на Зелен Младост, забравихте и защо бяхте избрана и с каква задача бяхте номинирана от гражданите, пише гневно той. Вапцаров призовава Иванчева да си подаде оставката и посочва, че единствената причина тя да бъде на този пост е, че никой друг от Нормална държава не е искал да го направи.


„Само вие като един типичен бай Ганьо награбихте тази възможност. Госпожо Иванчева, вие винаги ще останете част от нас, защото сме емоционално свързани, както доктор Франкенщайн със създаденото от него чудовище”, пише в края Вапцаров.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв