Свързани новини

12.06.2017 14:56

Корнелия Нинова към Цветанов: Манипулирате фактите

Видян 1166 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отново манипулирате с фактите. Няма да спра да говоря истината за КСНС при президента Радев. В програмата ви пише, че хората са най-важни в системата за сигурност, както и в нашата. Тук сме на едно мнение. Това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.


"Проблемът е, че записаното в програмата на ГЕРБ и ангажиментите Ви по време на КСНС се разминават. Вашият министър на финансите заяви на съвета, че няма да осигури средства от бюджета нито за нови назначения, нито за увеличение на заплатите на сегашните служители в МВР и МО. Още там се противопоставих на това разминаване между красиви думи и реални намерения. Що се отнася до увеличаване на средствата за отбрана до 2% от БВП, Ви припомням, че министър Горанов отказа да ги осигури до 2020 година и тогава президентът Радев предложи срокът да се увеличи до 2024. Вашето поведение по време на КСНС показва двойнственост - едно да говорите пред хората, друго да правите. Отказвам да бъда част от това и винаги в политиката ще се позовавам само на фактите и истината.


Позицията ни по използване на хитлеристко знаци и символи е принципна и непроменена. Те са неприемливи за нас. Но Ви напомням, че президентът Радев е избран пряко от народа с повече от 2 милиона гласа и нито една партия или партиен лидер- няма право да му нарежда какво да прави. Държавният глава взема самостоятелно решения и носи отговорност за тях пред целия народ", допълни тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Диана Ковачева

Не мога да стана служебен премиер: Диана Ковачева

Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.