Свързани новини

08.06.2017 15:56

Оставиха в ареста шведа бияч

Видян 1376 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Районният съд в Несебър остави в ареста 53-годишния шведски турист Ралф Сундберг, който счупи челюстта на камериерка в Слънчев бряг с ритник.


Според магистратите, има достатъчно доказателства, че чужденецът е извършил деянията, за които е обвиняем. В съдебната зала шведът заяви, че е бил пиян и не помни нищо от случилото се, но се срамува.


Няма да се укрия, моля ви не ме пращайте в затвора, каза просълзен чужденецът.


Адвокатът му изтъкна, че Сундберг има чисто съдебно минало и е съдействал на разследващите. Прокуратурата обаче настоя, че шведът не е имал никакъв личен мотив за удара и това е проява на грубо неуважение към обществото, заради което заслужава постоянен арест.


Срещу Сундберг е повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, за което законът предвижда до 3 години затвор. Адвокатът на пострадалата - 65-годишната Деяна Петкова от София ще оспорва направената медицинска експертиза с искане травмата да бъде определена като тежка.


Пред съда шведът беше посрещнат от възмутени граждани.


Ще протестираме ако чужденецът бъде освободен, каза Владимир Павлов от Бургас и допълни, че хората, които го подкрепят в социалната мрежа са хиляди. 


Чужденецът е със средно образование, общ работник във фабрика за млечни продукти в шведската провинция. Заедно с брат си пиели постоянно още от самолета, после в таксито до хотела и се държали агресивно.


Пострадалата жена е с висше икономическо образование, но изкарва парите си като камериерка поради мизерна пенсия, заедно с една от дъщерите си. Петкова каза, че не е получила извинение от туриста.


Онзи швед беше голям, охранен, изрита ме като футболна топка, разказа тя и допълва паднах, загубила съм съзнание, не помня нищо.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат