Свързани новини

02.06.2017 13:30

КАНската излагация на Севда Шиш.

Видян 4075 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 3.2000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Голяма излагация си устрои програмната директорка на БНТ Севда Шишманова, назначена от ДПС в управата на телевизията навремето. Поради особеностите на фигурата си, тя трудно подбира тоалети. С рокличката, която бе избрала за премиерата на Посоки на фестивала в Кан обаче, разградската фурия направо удари в земята всички.


Незнайно защо тя е решила да предизвика всички погледи върху себе си от една страна с блясъка на тоалета, а от друга с очертаването на некрасивите й форми.


Арбитрите на елегантността биха посъветвали провинциалната да да подбира черни панталони с ниска талия, за да прикрива несъвършенствата си, и вталени сака, които да създават зрителна измама за пропорционалност, вместо да слага рокли, които да стоят като торби.


Арбитрите на добрите маниери пък съветват Севда Шишманова да усвои един урок, който се учи през Първите 7 години - възпитаните хора поздравяват. Пази, Боже, тази дива да стане генерален директор на БНТ на открития вече конкурс или да запази поста си при друг бос на Сан Стефано 29.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак